home
  • Slides

  • Slides

  • Slides

SFM – van en voor de maatschapsvisser

Breed blok

In 1971 werd het Sociaal Fonds voor de Maatschapsvisserij op verzoek van de maatschapsvissers in Nederland opgericht. Het SFM is sindsdien uniek door als enige verzekeraar in Nederland in de sociale wetten genoemd te worden. Wat kan het SFM voor u betekenen?

Arbeidsongeschiktheid
Het SFM verzekert haar leden tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid tot aan de datum waarop de maatschapvisser recht heeft op AOW. De verzekering in het 1e jaar van de arbeidsongeschiktheid doet het SFM zelf. Voor de periode van arbeidsongeschiktheid na het 1e jaar is de verzekering ondergebracht bij een solide Nederlandse verzekeringsmaatschappij.

Stagiairs
Aan stagiairs van de visserijscholen, varende aan boord van een bij het SFM aangesloten schip, geeft het SFM een extra ongevallenverzekering naast de verzekering die zij van de school ontvangen.

Niet alleen verzekert het SFM Nederlandse vissersschepen, ook omgevlagde schepen en de opvarende van deze schepen kunnen verzekerd worden. Hierbij geldt wel als eis dat zij varen op maatschapsovereenkomst.
© 2024 - pinsite.nl - sitemap - privacystatement/AVG